Om Sibotek

Vi elsker teknik


INNOVATIV ENTREPRENØR MED PASSION FOR KOMPLETTE LØSNINGER

Vi er vilde med teknik og brænder for at skabe de bedste løsninger. Det kan vi kun fordi vi ved, hvor vigtigt det er at kunne samarbejde og være fleksible og pragmatiske. Det er baggrunden for, at vi arbejder målrettet ud fra tre fælles grundværdier, som gennemsyrer hele vores organisation: Fornuft, faglighed og fællesskab.

FORNUFT
-kundetilfredshed som bærende element

Vores helt centrale værdi er, at vi bruger vores sunde fornuft. Vi ser opgaverne i sammenhæng og er helhedstænkende i løsningerne. Vi prioriterer og handler proaktivt, så du altid er sikker på et resultat, som de enkelte medarbejdere er stolte af at aflevere. Vi udviser respekt og tillid på præcis samme måde, som vi gerne selv vil behandles.

FAGLIGHED
-rådgivning og håndværk i høj kvalitet

Vi brænder alle for vores fag og sætter en ære i at udføre dine opgaver med sikker hånd og i høj kvalitet. Det er udtryk for dedikeret faglighed. Vi følger med og uddanner os løbende i den teknologiske udvikling. Vores faglige nysgerrighed sikrer dig, at løsningerne altid er helt up-to-date.

FÆLLESSKAB
-præcision, samarbejde og tryghed i fokus

Fordi vi har samlet flere selvstændige fag i Sibotek A/S, er det dagligdag for os at arbejde sammen på tværs af faggrænser. Vi ved, hvor fagene overlapper hinanden - og er bevidste om, hvor afhængige resultaterne er af alles arbejde. Dialog og åbenhed er vores vigtigste værktøj, både til gavn for vores egen arbejdsglæde og dit færdige resultat.

KNOWHOW OM TEKNISKE LØSNINGER OG KOMFORT I ÉN ENTREPRISE
- vi går op i brugervenlighed, energieffektivisering og kvalitet

Er du nysgerrig på vores ydelser, kan du læse mere om teknikentreprise-konceptet og vores arbejdsområder her på siden.

Øverst i menupunktet, finder du henvisning til Sinus Installation A/S, der udfører alle former for elinstallation, automation og netværk.

Sibotek A/S er således et nyt selskab, som dækker over Sinus Installation og samarbejdspartneres samlede kompetencer.