Teknikentrepriser

One-stop shopping


-integrerede løsninger med lang levetid

Som bygherre, rådgiver eller totalentreprenører kan du garanteret genkende, at der somme tider (måske alt for ofte?) opstår forsinkelser i byggeopgaverne.

Det sker især fordi, du skal samarbejde og indgå i dialog med flere forskellige aktører på tværs af fagområder.

Deadlines kan have det med at blive udskudt, og det kan være vanskeligt at afslutte projekterne inden for de aftaler, der er lavet.

Hos Sibotek A/S, køber du det hele ét sted og har kun én kontaktperson. Udover at spare dig for mange ressourcer, får du samtidig et stærkere slutresultat.

Vores fagfolk er vant til at arbejde sammen på tværs af faggrænser, og virksomhedens samlede kompetencer betyder konkurrencedygtige, brugervenlige og energieffektive løsninger.

Én samlet entreprise
- alle vores kompetencer under ét navn... og tag

En konstant søgen efter innovation og optimering af vores løsninger, har været grundlaget for at udvikle Sibotek A/S - og tilbyde dig én samlet entreprise.

Vi har mange års erfaring inden for de forskellige fagområder - og har opbygget solide kunderelationer. Vores samlede kompetencer under ét tag, sikrer dig optimal kvalitet på alle fagområder, sammen med en gennemsigtig proces - hvor vi tager det samlede ansvar for de tekniske løsninger i opgaven.

Færre aktører er med til at sikre en skarpere kommunikation og kvalificeret projektstyring – som du roligt kan overlade til os.

Du kan derfor trygt tage vores slogan »Én kontakt til el, ventilation og VVS« mere end helt alvorligt.

Vores egne ingeniører og håndværkere, dækker langt de fleste tekniske områder, men vi inddrager også specialiserede tekniske leverandører, f.eks. af elevatorer, i vores samlede teknikentreprise.

Læs vores referencer her