Referencer

Det siger vores kunder


Vi har bedt en række kunder fortælle, hvordan de i konkrete byggesager har opfattet vores samarbejde. Herunder kan du læse, hvad de fortæller.

BYGGELEDER JONAS MARQUARD LAURSEN, TORP & ANDERSEN A/S

Ombygning med mange installationer


Sibotek A/S fik den samlede teknikentreprise bestående af elinstallation, ventilation og VVS

I forbindelse med en større ombygning af Levring Efterskole med en total byggesum på omkring 14 mio. kr., hvor vi hos Torp & Andersen var hovedentreprenør, fik Sibotek den samlede teknikentreprise og dermed ansvaret for elinstallation, ventilation og VVS. Byggeriet omfattede blandt andet nyt køkken og spisesal.

LÆS MERE

Partner, Bygningskonstruktør & BTH Projektleder René Rosendahl Andersen, Laban Arkitekter A/S

Fagentreprise med fuld beskrivelse


"..fokus på at få projektet godt i mål og på at gøre bygherren tilfreds."

Som projekt- og byggeleder på de 27 luksuslejligheder Sølyst i Silkeborg har jeg oplevet Sibotek som en kompetent partner. Der er i byggeriet valgt materialer af meget høj kvalitet, og de har stået for al elarbejde i fagentreprise, hvor udgangspunktet var et fyldestgørende ingeniørprojekt med fuld beskrivelse. Det til trods har de stillet relevante spørgsmål til løsninger og er kommet med forbedringsforslag i forhold til at optimere resultatet.

LÆS MERE

Viceskoleleder Martin Bernhard, Søndervangskolen – Aarhus

Medansvar og samarbejde


Vi brugte Sibotek til alle tekniske fag i forbindelse med ombygning af hele skolen, hvor de indgik som en væsentlig samarbejdspartner i entreprisen. Efterfølgende har vi haft flere løbende projekt- og udviklingssamarbejder, og fra skolens side har vi været meget tilfredse med opgavernes udførelse og det medansvar, som udbud og samarbejder om bygningsudbedring ofte kræver og forudsætter.

LÆS MERE